Betaalwijzen

Betaalmethoden

Je kan vooraf betalen via iDEAL, creditcard, overboeking, PayPal of met een cadeaubon.

iDEAL is online betalen via je eigen telebankiersysteem thuis (alleen voor Nederland) Hieraan doen mee; ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers .
Bij creditcard betalingen accepteren wij Visa, Mastercard & Maestro
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je emailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten.
Via een overboeking. Je kan het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 498519473
t.n.v. WE LOVE TIES te Valkenswaard ( IBAN Nr. NL58ABNA0498519473  SWIFT/BIC Code: ABN ANL 2A ) onder vermelding van uw bestelnummer.
In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is.
Het duurt ongeveer 3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op de site vermeld staan.
Voldoe je betalingen altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer als betalingskenmerk.
De cadeaubon is één jaar geldig en op elk moment inwisselbaar tegen We Love Ties artikelen in de online webshop. Het invoeren van de unieke code, vermeld op de bon, geeft je recht op het tegoed. Je hoeft het gekregen bedrag niet in één bestelling te besteden. De restantbedragen blijven geldig. Ook als je je te buiten gaat en méér besteld dan het gekregen bedrag, kan je altijd bijbetalen met een door jou geselecteerde betaalwijze.
De We Love Ties cadeaubon kan niet worden geretourneerd en kan niet worden geruild voor geld.
Bij alle betaalmethoden niet gelijk aan PayPal maken wij gebruik van Buckaroo.
Deze payment provider verzorgt de afhandeling van de transacties. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn.
Als Buckaroo uw betaling ontvangt en gecontroleerd heeft krijgen wij een akkoord en gaan wij jouw bestelling verwerken.
Je krijgt via mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat je het goede mailadres invult. Via de orderbevestiging geven wij aan
dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij je order hebben ontvangen.
Creditcard informatie wordt niet opgeslagen in een database en na gebruik direct verwijdert uit onze administratie.
Creditcards worden gecontroleerd door de internetkassa Buckaroo. In sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.
© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.