We Love Ties brand stamp

We love
Stropdassen

Een kinderstropdas voor stoere kids. Ken je dat? Je kleine man is helemaal in het nieuw gestoken en toch mis je iets… Een kinderstropdas! En geloof ons, kinderstropdassen zijn écht niet alleen voor een communie, vormsel of bruiloft. Een stropdas voor je kind of baby stropdas kopen doe je voor de fun. Omdat je zoon, óf dochter, er net zo cool uit wil zien als papa. Of gewoon omdat jij het mooi vindt.

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Breedte

Kinderstropdas ‘Super Dad’ voor super kids

Van onze kinderstropdassen is de Super Dad een wel heel bijzonder leuk cadeau voor Vaderdag. Maar ook bij andere gelegenheden maken papa en zoon(s) indruk met hun identieke stropdassen. Draagt papa geen stropdas? Dan is de baby stropdas vrolijke Fun dots of de stijlvolle Central Park ook leuk. Op zoek naar een vrolijke touch, dan kan je baby stropdas Audrey kopen, met Pepita-ruitje in verschillende kleuren.

Goed gestrikte Kinderstropdas

Heeft je kind wel zijn strikdiploma, maar geen idee hoe hij een kinderstropdas strikt? Daar hebben we bij We Love Ties wat op gevonden! Voor de allerkleinsten heeft elke stropdas voor een kind een elastiek, zodat ze zichzelf helemaal kunnen aankleden. Daar is papa vast jaloers op… Je kind ouder dan 10? Geen paniek, er zijn ook kinderdassen die gestrikt moeten worden. op onze website staat precies uitgelegd hoe je een stropdas strikt.

Vragen over kinderstropdas kopen?

Een kinderstropdas kopen doe je niet elke dag. Laat je inspireren door onze unieke collectie kinderstropdassen. En heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je alles wat je wilt weten over een kinderstropdas, maar we staan ook voor je klaar met bijvoorbeeld stylingadvies.

 

Titel

Tekst