We Love Ties brand stamp

We love
Strikken

De strik is bezig met een geweldige comeback en hoe gekker hoe beter. Ben je op zoek naar een klassiek strikje, een hippe geruite puntstrik of een gebreide strik? Laat je dan inspireren door de ruime collectie strikjes van We Love Ties. Bij ons vind je zonder twijfel een geschikt strikje voor iedere gelegenheid. Strikken met namen als Bridal Blossom, Born Elegance en Talented Tailor vind je in onze unieke collectie. Bijzondere en vooral stijlvolle strikjes kopen doe je dan ook bij We Love Ties. 

Bekijk hieronder onze collectie strikjes en koop jouw favoriete strik direct online of lees meer over deze hippe accessoire.

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Breedte

Strikjes voor iedereen

Een strik is een hippe accessoire die jouw outfit helemaal compleet maakt. Traditioneel wordt een strik gedragen tijdens speciale gelegenheden als een gala. Een mooi maatpak met daarbij een passende strik is dan ook een prachtige aanblik. Maar de strik is bezig aan een opmerkelijke comeback. Steeds vaker zijn strikjes in allerlei soorten, maten en kleuren terug te zien in het straatbeeld. Wat ons betreft niet gek. Een strikje op een goed zittend maatoverhemd geeft tenslotte een mooie informele en karakteristieke touch. 

Hoe draag je een strik?

Ben je uitgenodigd voor een speciale gelegenheid met als dresscode black tie? Dan mag een strik absoluut niet ontbreken. Maar zo een feestje komt natuurlijk niet zo vaak voor. Gelukkig kun je de strik tegenwoordig ook casual dragen. In onze collectie vind je een groot aanbod met strikjes in verschillende soorten en maten. 

Voor ongedwongen gelegenheden kun je het ook zo gek maken als je zelf wilt. Het is een perfecte manier om een wat saaie outfit om te toveren tot hippe en stijlvolle look. En loop je liever niet met dezelfde strik als je notaris of buurman of zoek je gewoon een écht originele strik? Dan helpen wij je graag! We Love Ties heeft een eigen team van ontwerpers dat jouw wensen vertaalt naar een uniek strikje. 

Strikjes kopen bij We Love Ties

Ook zo betoverd door een van onze strikken? Bestel ze dan direct online. Wij verzenden de strikjes binnen 1 á 2 werkdagen, dus je hebt ze zo in huis. En wil je graag een persoonlijk stijladvies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom in Budel. Wij inspireren je graag op weg naar jouw favoriete stijlvolle look!

Titel

Tekst