We Love Ties brand stamp

We love
Vlinderdassen

Een vlinderdas, oftewel een butterfly oftewel een vlinderstrik is een niet voorgestrikte vlinderstrik. Dat wil zeggen, je moet ‘m zelf nog strikken! Je kent het wel uit de films of van gezellige feestjes: aan het eind van de avond zie je verschillende mannen met 2 loshangende flapjes op hun overhemd: dat is dus een ongestrikte vlinderdas. Wanneer je een vlinderdas gaat kopen op weloveties.nl dan krijg je deze vlinderdas ongestrikt opgestuurd. Uiteraard kan je de knoopinstructies op onze website vinden. Is wel zo handig! Het blijkt vaak een hele klus, maar oefening baart kunst, hoe vaker je een vlinderstrik strikt hoe mooier de strik. En onthoud: echte mannen strikken hun eigen vlinderdas! Bekijk hieronder onze uitgebreide collectie en bestel je vlinderdas vandaag nog online!

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Vlinderstrik voor elke gelegenheid

In de collectie van We Love Ties vind je een vlinderstrik voor elke gelegenheid. Een vlinderdas wordt namelijk niet enkel gedragen tijdens feestelijke gelegenheden. Een vlinderstrik wordt ook zeker casual gedragen. Als je toch een vlinderdas wilt kopen voor bijvoorbeeld een feest, kan je kiezen voor bijvoorbeeld een catchy vlinderstrik met een druk patroon of voor een vlinderdas met een gebloemd patroon. Ga je voor een meer rustige look, dan kun je het beste een effen vlinderdas kopen. 

Zelf strikken is beter!

Ook is het misschien leuk om te weten dat een echte strikkendrager, de voorkeur geeft aan een vlinderstrik die hij zelf nog moet strikken. Vanuit traditie, maar ook vanuit esthetiek: een zelfstrikker is mooier en meer organisch van vorm dan zijn voorgestrikt ‘broertje’.

Prima service bij het kopen van een vlinderdas

Ga je een vlinderdas kopen bij weloveties.nl, maar heb je wellicht nog enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor wat extra informatie. Ook kunnen we je bijvoorbeeld tips geven hoe je je vlinderstrik het best kunt dragen. Ook als je vragen hebt over het knopen van een vlinderdas hebben we enkele nuttige tips voor je. Onze klantenservice staat in ieder geval voor je klaar! Je kan ons mailen via info@weloveties.nl

Titel

Tekst