We love stropdassen traditie.
We love alles wat niet standaard is. 
We love klassieke stijl. 
We love eigenzinnige ontwerpen. 
We love to party. 

We Love Ties.
 

We Love Ties is een concept van Rooymans Neckwear; dé stropdassenspecialist met meer dan 50 jaar ervaring.

 

Ontdek onze diverse wereld van accessoires: voor hem, haar en de kleintjes!

Al sinds 2011 biedt de webshop van We Love Ties een zeer uitgebreid aanbod van heren accessoires: stropdassen, bretels, strikken, pochets, herensjaals, chokers, manchetknopen, butterflies, dasspelden, revers pins, riemen, petten en sokken. Voor ieder wat wils: heren, dames en kinderen kunnen bij ons terecht. Naast het assortiment voor heren en dames bieden we ook unisex accessoires aan. Ook voor dames is er een ruime keuze aan damessjaals, damesstrikken, damesstropdassen, pashmina’s, pins en sokken. Natuurlijk zijn er ook voor de kleinsten onder ons een ruim aanbod aan kinderstropdassen, kinderbretels en kinderstrikken te verkrijgen.

 

Topkwaliteit, betaalbare prijzen!

Mede dankzij het feit dat we onze artikelen zelf ontwikkelen, is het mogelijk om een hoogstaande kwaliteit te leveren tegen een juiste en marktconforme prijs. Bij We Love Ties staat de juiste prijs-kwaliteitverhouding centraal. Bovendien bieden we naast onze eigen collectie ook producten van bekende merken aan, zoals Sir Redman (de gehele collectie ervan), Alfredo Gonzales Socks en Tressanti. Wanneer je voor We Love Ties kiest, kies je voor kwalitatief hoogstaande accessoires en frisse en moderne ontwerpen, gebaseerd op de jarenlange ervaring van mensen met liefde voor het vak.

 

Uniek en servicegericht

We Love Ties staat voor een aanbod van unieke accessoires met creatieve en ontwerpen die nergens anders verkrijgbaar zijn. Voor elke gelegenheid en voor iedere doelgroep. Dankzij een geweldig en professioneel team van ontwerpers, inkopers, salesmedewerkers, stylistes, webdesigners en expeditie medewerkers dragen wij zorg voor een unieke webshop met uitstekende service en een mooi assortiment aan artikelen, waar we trots op zijn.

 

Factory Store

De We Love Ties Factory Store vind je aan ’t Inne 5 in Budel. In onze stenen winkel vind je een nog groter assortiment dan in onze webshop. Loop dus gerust binnen en één van onze medewerkers helpt je graag verder met de zoektocht naar de juiste accessoires voor jouw perfecte outfit.  

Tip! Klik hier om een kijkje te nemen in de factory store 

 

Openingstijden Factory store: 

Maandag t/m vrijdag 10-17 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Titel

Tekst