Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelde artikel(en) retourneren?

Als een artikel toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, is dat natuurlijk geen probleem. Bij ons kun je altijd retourneren en ontvang je een volledige terugbetaling, zelfs als het om een afgeprijsd artikel gaat. We hanteren een retourtermijn van 14 dagen, nadat je je bestelling hebt ontvangen.

LET OP! Retourneren is op eigen kosten!

Volg onderstaande instructies op om de verzending en verwerking van je retour(en) voorspoedig te laten verlopen:

Vul het retourformulier die je ontvangen hebt bij je bestelling in:

1. Vul je naam en bestelnummer in.
2. Vul het artikelnummer in en geef aan hoeveel stuks je per artikel gaat retourneren.
3. Kies de reden van retour.
4. Stuur dit ingevulde formulier mee in de doos.
5. Knip eventueel het strookje met het retouradres uit en plak het op de bovenzijde van de doos en vergeet niet om je naam en adres op de doos te vermelden.
6. Verstuur de artikelen in de originele verpakking mét aangehechte kaartjes in een goede beschermende doos of envelop, bijvoorbeeld in de verpakking waarin je de artikelen hebt ontvangen.
7. Verstuur je retourpakket met een transporteur naar eigen keuze. (let op! Dit is op eigen kosten) Bewaar het afleverbewijs totdat wij je retour hebben verwerkt. Je kan je retour ook via de reguliere post aan ons terugsturen indien het door de brievenbus past. Let wel, dit is op eigen risico. Kwijtgeraakte zendingen kunnen wij niet terugbetalen. Onvoldoende gefrankeerde verzendingen en verzendingen onder rembours worden niet aangenomen of terugbetaald.

Retouradres:

We Love Ties
't Inne 5
6021 DA  Budel (NL)

Het retour te ontvangen bedrag zal binnen enkele werkdagen na ontvangst van je retourzending aan je overgemaakt worden. 

Titel

Tekst