We Love Ties brand stamp

We love
Dasspelden

Kies jouw favoriete dasspeld bij We love Ties. Hangt jouw stropdas ook zo vaak in de soep? Of wil je gewoon dat jouw stropdas mooi recht zit? Kies dan voor een unieke dasspeld van We Love Ties. Met een ruime collectie dasspelden op voorraad zit er altijd wel een dasspeld naar je zin bij. Of je nu op zoek bent naar een subtiele dasspeld of juist een leuke opvallende stropdas clip, bij ons vind je ongetwijfeld een stropdas clip voor elke gelegenheid. Bijzondere en vooral stijlvolle dasspelden koop je dus eenvoudig online bij We Love Ties.

Bekijk hieronder onze collectie dasspelden en koop jouw favoriete dasspeld direct online.

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Een stropdas clip voor elke gelegenheid

Dacht je dat een dasspeld ouderwets was? De collectie van We Love Ties bewijst het tegendeel. Bij ons vind je namelijk dasspelden in alle vormen en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dasspeld schaar? Met deze subtiele dasspeld geef je jouw outfit een moderne look. En vergeet niet dat je met een dasspeld ook direct het probleem van de welbekende bungelende stropdas oplost. Ben je iets meer uitgesproken? Kies dan voor een meer opvallende stropdas clip, we hebben er genoeg! Zo vind je bij We Love Ties dasspelden voor iedere gelegenheid.

Hoe draag je een dasspeld?

Een dasspeld zorgt ervoor dat de stropdas niet gaat bungelen, maar goed vast blijft zitten. Dasspelden zijn echter niet alleen een praktische oplossing, maar ook de ultieme versiering voor je stropdas. De meest veilige manier om een dasspeld te dragen, is ter hoogte van het 4e knoopje van het overhemd. Door de modebewuste hippe man wordt de dasspeld ook wel ter hoogte van het 3e knoopje gedragen. Let bij de keuze van jouw stropdas clip op dat deze niet breder is dan ¾ van je das. Is deze breder? Dan geeft deze een ouderwetse uitstraling. En blijf je liever bij met de laatste modetrends? Kies dan voor een smalle speld.

Bijzondere dasspelden koop je eenvoudig online

We Love Ties biedt een uitgebreide collectie dasspelden. Al onze dasspelden zijn gemaakt van nikkelvrij staal en kunnen daardoor tegen een stootje. Bekijk onze collectie online en vind een geschikte dasspeld voor elke gelegenheid. Wij verzenden de dasspelden binnen een dag zodat jij hem snel in huis hebt.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je stijladvies nodig hebt helpen wij je graag!

Titel

Tekst