We Love Ties brand stamp

We love
XL stropdassen

De mooiste XL stropdassen bij We love Ties. Voor lange mannen kan het soms een uitdaging zijn om een geschikte stropdas te vinden. Bij We Love Ties is dat probleem verleden tijd! In onze collectie XL Stropdassen vind je prachtige stropdassen die extra lang zijn. Perfect voor de lange heren en voor heren met een wat grotere buikomvang. In onze ruime collectie XL stropdassen vind je allerlei verschillende stijlvolle stropdassen voor de lange man. Voor ieder wat wils.

Bekijk hieronder onze stijlvolle XL stropdassen en bestel je favoriet gemakkelijk en snel online.

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Breedte

Extra lange stropdassen zorgen voor een stijlvolle look 

De collectie XL stropdassen van We Love Ties is speciaal ontwikkeld voor mannen die lang zijn en daardoor moeite hebben met het vinden van de juiste stropdas. Aangezien er veel lange mannen zijn, zijn XL stropdassen hier geen overbodige luxe. Gewone stropdassen kunnen bij een lange man heel kort uitvallen, waardoor een zorgvuldig samengestelde look er toch niet zo verzorgd uitziet. Met de XL stropdassen van We Love Ties gebeurt dat niet: ze zijn langer zodat ze goed vallen bij de rest van de look. Ook zijn de XL-stropdassen uitermate geschikt voor mannen die wat zwaarder zijn of een grotere buikomvang hebben.

De XL stropdas voor elke gelegenheid

Bij We Love Ties vind je een ruim assortiment XL-stropdassen. In onze collectie vind je de perfecte stropdas voor alle gelegenheden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie zakelijke XL stropdas? Kies dan voor de stijlvolle bordeauxrode 'Merger monday' stropdas of ga voor lichtblauw met de XL stropdas 'Common shares'. Verwerk je graag stippen in je look? Dan is de stropdas 'Basis point' in het licht- of marineblauw zeker iets voor jou! Bij We Love Ties is er voor ieder wat wils en vind je gegarandeerd de XL stropdas die bij je past. 

Kies je favoriete XL stropdas en bestel hem makkelijk online

Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je je favoriete XL stropdas makkelijk online bestellen in onze webshop. Als je voor 16.00 uur besteld heb je hem zelfs al de volgende dag in huis! Kan je moeilijk een keuze maken of wil je nog wat extra informatie over de XL-stropdas? Onze medewerkers helpen je graag vooruit, dus twijfel niet en neem gerust contact op!

Titel

Tekst