Valentijnsdag 2021Valentijnsdag 2021

De dag der geliefden wordt ieder jaar op 14 februari gevierd. Dit jaar zal het misschien anders dan anders zijn, omdat je je geheime liefde niet eens kan ontmoeten. Of omdat je geliefde heeft het zwaar in deze crisis. Des te meer redenen om hem dit jaar extra in het zonnetje te zetten.

Het is dé uitgelezen dag waarop je elkaar extra aandacht geeft met bijvoorbeeld bloemen, kaartjes of cadeautjes. Het is dan ook het perfecte moment om een origineel cadeau, wat je met aandacht en grote zorg hebt uitgezocht, te geven aan je geliefde. Maar de grote vraag is: wát moet ik kopen en wáár vind ik een origineel cadeau voor mijn man, vriend of geheime liefde?

Om je wat inspiratie te geven, hebben wij een aantal tips voor een leuk en origineel Valentijn cadeautje voor hem:

Versier hem met bretels

Bretels zijn helemaal hip en happening, staan leuk bij menig man en geven nét dat extraatje aan zijn outfit. En wat helemaal leuk is: je kan ‘m zo lekker vastpakken bij zijn bretels om een hartstochtelijke kus te geven. Zo maak je een onvergetelijke indruk.

Strik hem!

Win je (aanstaande) wederhelft voor je door hem een vlinderstrik cadeau te doen! Een strik is vrolijk, elegant en staat superleuk en feestelijk als jullie een keertje uit eten gaan. We hebben een 2-tal houten strikjes in onze collectie, die ook nog eens een leuk hartjes patroon hebben: super romantisch toch?

Lovely Socks

Zeg het met sokken! Laat je liefde zien door hem hartjes sokken te geven. Uiteindelijk draagt iedereen sokken natuurlijk, maar niet zo’n leuke als deze! Durf je iets meer en is hij wel in voor een grapje? Kies dan voor de sokken: We love boobies. Eens kijken of hij je gevoel voor humor kan waarderen!

Show me the love!

Is je hart vervuld met liefde? Loop je bijna over van hartstocht? Zoek je een manier om dit ‘subtiel’ over te brengen aan je lief? Speld dan dit kleine hartje op je revers of vest bij jezelf op en geef hem er ook één cadeau. Zo ziet iedereen dat jullie een stralend verliefd setje zijn.

Hart op de juiste plaats

Een lief en een leuk detail om te laten zien dat je van iemand houdt of als je helemaal weg bent van hartjes! Maak indruk op je lief en geef hem deze donkerblauwe stropdas met rood ingeweven hartje cadeau. Dan weet hij zeker dat jouw en zijn hart op de juiste plaats zitten!

© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.