Verras ValentijnIk hou van je… wat ben je toch een schatje…. Met jou wil ik oud worden… je bent de liefste van de hele wereld! Misschien zeg je het vaak genoeg tegen je lief, maar wat is er leuker dan hem of haar ook nog eens met Valentijn te verrassen.

 Maar hoe kun je dit op een leuke en originele manier doen? En het moet natuurlijk ook niet weer een cadeaubon van de VVV zijn, of een kussen in de vorm van een hart en nee, ook niet weer een etentje bij kaarslicht in hetzelfde restaurantje bij jullie om de hoek.

 Om je wat leuke tips en wat inspiratie mee te geven, hebben wij de volgende ideetjes voor je op een rijtje gezet:

Geef hem een paar bretels cadeau


Dit cadeau is geweldig: je hebt 2 vliegen in 1 klap: hij staat er onwijs leuk mee, het geeft net dat extraatje aan zijn dagelijkse outfit én je kan ‘m zo lekker vastpakken bij zijn bretels om een hartstochtelijke kus te geven. Die zal hij niet snel vergeten!

Charmeer met manchetknopen


We weten allemaal dat details het verschil maken. Hoe klein ze ook zijn, het kan net een finishing touch zijn aan je outfit. Laten wij nou net dat extraatje hebben: een paar manchetknopen. Geef hem deze manchetknopen met Valentijn en de boodschap is meteen duidelijk: I LOVE YOU


Strik je lief


Draagt je wederhelft altijd stropdassen? Vind je het eens tijd voor iets anders? Verras je lief dan eens met een strik. Een vlinderstrik kan altijd! Maar het leukst is het natuurlijk als hij het draagt tijdens een uitje met jou.

En is hij nou helemaal zot van strikjes? Maak dan een origineel strikkenboeket
voor ‘m. Succes gegarandeerd!

Liefdevolle blije sokken


Deze lovely socks passen natuurlijk helemaal goed in het thema. Geef je Valentijn deze sokken cadeau en hij of zij staat er meteen ‘stylish’ op. Daar wordt jij, op jouw beurt, ook weer blij van.

Laat het zien


Is je hart vervuld met liefde? Loop je bijna over van hartstocht? Zoek je een manier om dit ‘subtiel’ over te brengen aan je lief? Speld dan dit kleine hartje op je revers of vest bij jezelf op en geef hem er ook een cadeau. Zo ziet iedereen dat jullie een stralend verliefd setje zijn!

Kleur van de liefde


Rood is de kleur van de liefde. Wanneer je haar deze rode pashminasjaal cadeau geeft zal dat haar niet alleen laten stralen, maar ze zal je blijk van liefde en warmte erg waarderen. Iedere keer als ze de sjaal draagt, denkt ze natuurlijk aan jou!

bretels
manchetknopen I love you
strikken
sokken heart
revers pin red heart
sokken heart
pashmina rood

© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.