Wedding WishesIedereen kent het spreekwoord: Kleren maken de man. Dat wil natuurlijk zeggen dat iemands kleding het aanzien van die persoon bepaalt. Bij de bruidegom geldt dat natuurlijk ook. Sterker nog, het voorkomen van de bruidegom op zijn eigen bruiloft kan het aanzien van de hele dag maken. Helemaal wanneer je een thema aan de bruiloft geeft.

De juiste accessoires zijn daarom niet te onderschatten. We Love Ties helpt je daarbij. In onze uitgebreide en overzichtelijke webshop vind je een zeer uiteenlopend assortiment van stropdassen, strikken, manchetknopen, bretels en ook plastrons. Om je wegwijs te maken geven we je een aantal stylingtips in de vorm van 3 thema’s van dit moment:

Neutrals

Zeg het Ja-woord in stijl met niet te veel poespas, maar met neutrale accessoires zoals een prachtige off-white zijden stropdas of een beige gebreide strik. Wanneer je voor een frisse look gaat, kies dan voor wit, beige of off-white. Wil je ook nog een beetje opvallen, speld dan een revers bloemenpin op en combineer met een pochet.


stropdas fleur damour
stropdas diamonds
stropdas diamonds
vintage strik fluweel
stropdas la couronne
stropdas la couronne
strik gebreid champagne
bretels tiny dots
revers pin fiore
pochet sweet simon
stropdas wit satijn
Pastels

Ga voor een romantische stijl en kies voor prachtige zachte kleuren zoals hemelsblauw, zalm of mintgroen. Een stropdas, plastron of strik zal je outfit doen stralen van geluk. Of denk eens aan bretels voor een niet alledaagse look tijdens je huwelijksdag.


strik le petite point

bretels smal

pochet peach

pochet thomas repp

dasspeld blauw

manchetknopen lichtblauw

stropdas love actually

stropdas gebreid lichtblauw

stropdas river romance

roze stropdassen

Wedding Florals

Je bent jong en je wilt wat! Durf een statement te maken met je trouw outfit en kies een opvallende smalle gebloemde stropdas of een floral strik gecombineerd met een pochet en een leuke bloemenpin op je revers. Frisse en felle kleuren vallen op en laten je stralen! Vrolijkheid ten top! Het is ten slotte je trouwdag.
stropdas floral art

stropdas floral art

stropdas floral art

revers pin bloem

revers pin roos

pochet mister margeritte

strik little flowers

strik daisy lewis

strik little flowers

revers pin roos

© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.